• AR Reuchlen VATS Instrumenten

  • Bipolar sealing instrument

    Sealing vessels up to 6mm

    Meer informatie
  • Rotaris. The handle with the twist

    Meer informatie

Motorsystemen en accessoires

NF Medical levert uiteenlopende motorsystemen. Onze focus ligt op lowspeed en highspeed motorsystemen voor toepassingen bij neuro- en wervelkolomchirurgie, en KNO- en kaakchirurgie. Wij bieden een compleet assortiment handvatten en andere hulpstukken, waaronder mucotomen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een compleet aanbod van boren, frezen en zaagbladen. Zowel in stainless steel als in keramische uitvoering. De meeste accessoires zijn leverbaar in multi-use en single-use uitvoeringen.

Wij bieden een compleet assortiment handvatten en andere hulpstukken, waaronder mucotomen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een compleet aanbod van boren, frezen en zaagbladen. Zowel in stainless steel als in keramische uitvoering. De meeste accessoires zijn leverbaar in multi-use en single-use uitvoeringen, waaronder een single use cranial perforator en multi use Nitinol intramedullary ruimers.

pdf_icon Brochures downloaden

Hieronder vindt u de brochures van verschillende power tools en accessoires. Deze zijn per categorie onderverdeeld in tabs. Klik op de afbeeldingen om een brochure te bekijken of te downloaden als pdf.